Svjetski dan turizma u Istri 2020. godine

Objavljeno: 7. rujna 2020. u kategoriji

27. rujna se u cijelom svijetu slavi Svjetski dan turizma, a ovogodišnje geslo pod kojim se održava je TOURISM & RURAL DEVELOPMENT / TURIZAM I RURALNI RAZVOJ.

Nakon što smo uspješno proveli inicijativu za otvaranje turističke godine i pokretanje turizma u Istri, koja je u izvanrednim okolnostima uzrokovanih pandemijom COVID-19 uspjela u dva dana privući preko 100 atrakcija i 5.000 posjetitelja diljem Istre, Upravni odjel za turizam Istarske županije i ove godine organizira obilježavanje Svjetskog dana turizma.

Pozivamo Vas stoga da pozovete i animirate pravne i fizičke osobe, odnosno ponuditelje turističkih i s turizmom povezanih usluga koji djeluju na Vašem području, da se uključe, kako bi našu turističku ponudu zajednički učinili dostupnijom svim građanima i posjetiteljima Istre dana 26. I 27. RUJNA 2020. (SUBOTA I NEDJELJA) NA PODRUČJU CIJELE ISTARSKE ŽUPANIJE.

Među svim pristiglim prijavama odabrati ćemo one koje se uklapaju u naše razvojne prioritete, posebice one koji posluju u skladu s principima održivog i odgovornog razvoja, te koji doprinose podizanju kvalitete i produženju turističke sezone, kreiranju doživljaja, zapošljavanju i ravnomjernom razvoju turizma Istre.

Prijave se mogu sastojati u pružanju besplatnih usluga ili s popustom do 50%, a vrše se slanjem ispunjenog obrasca prijavnice, koji Vam šaljemo u privitku, na e-mail adresu edi.akilic(at)istra-istria.hrili turizam(at)istra-istria.hr.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU JE PETAK 11. RUJNA 2020.

LINK: https://www.istra.hr/hr/business-information/istra-u-medijima/priopcenja/3577

SDT 2020 – Prijavnica

Pravila privatnosti © 2019. UO Rovinj