19-ta EDICIJA MANIFESTACIJE ‘PUTEVIMA ROVINJSKIH DELICIJA’: OD 25. RUJNA DO 02. LISTOPADA 2021.

Objavljeno: 21. rujna 2021. u kategoriji

Krenite putevima rovinjskih delicija na kojima ćete moći kušati eno-gastro specijalitete Rovinja i Istre u poznatim rovinjskim restoranima po promotivnoj cijeni od 120 kn po meniju!

Popis ugostiteljskih objekata i meniji:

 

  1. Restoran BRANCIN – DA NINO, Trg Pignaton 8, t. 052 811530, 0912811530

Riblji meni: Pljukanci kozice-rokula; Rošpo na istarski; Panna cotta Boni šumsko voće; Vino Panjoka 0.25 l i vode

Mesni meni: Pljukanci pršut-vrganji; Teleći kotlet u umaku od tartufa; Panna cotta Boni Nutella; Vino Panjoka 0.25 l i vode

  1. Restoran FERAL, Cocaletto 27, t. 052 829070, 0981960759

Riblji meni: Kadel (kostelj) u marinadi; Brancin iz pećnice “Bellevue”, krumpir u ribljem toču; Feralov njok sa šljivama; Čaša vina Arman 0.25 l

Mesni meni: Terina od odojka Lemon gel; Boškarin u toču, sprtica od palente sa gljivama; Feralova panna cotta sa medom, narančom i mentom; Čaša vina Arman 0.25 l

  1. Restoran FORTUNA, Obala A. Rismonda 3, t. 052 813450, 0977008008

Riblji meni: Aperitiv dobrodošlice; Bakalar; File brancina u umaku sa istarskim tartufima i slanim krumpirom; Palačinka; Bijelo vino 0.2 l i voda

Mesni meni: Aperitiv dobrodošlice; Ovčji sir sa istarskim tartufima; Pileći file u umaku sa istarskim tartufima i slanim krumpirom; Palačinka; Crno vino 0.2 l i voda

  1. Zalogajnica VOLLEY FERATA, Kolodvorsko šetalište 3, t. 0981806238

Riblji meni: Salata od hobotnice; Tuna steak sa krumpir salatom; Panna cotta šumsko voće ili palačinke; Čaša bijelog vina Vivoda 0.2 l

Mesni meni: Miješani sir sa medom i orasima; Svinjski medaljoni u umaku od šampinjona i pire krumpir; Panna cotta šumsko voće ili palačinke; Čaša crnog vina Vivoda 0.2 l

  1. Konoba ŠTORIJA, M. V. Ilirika 11, t. 0912050064

Riblji meni: Srdele na savor; Rolani file od brancina sa škampima, blitva i krumpir; Kolač; Bijelo vino Ravalico 0.33 l

Mesni meni: Istarska maneštra; Svinjski file na vinogradarski, široki rezanci; Sladoled ili kolač; Crno vino Legović 0.33 l

  1. Restoran DREAM, J. Rakovca 18, t. 052 830613 ili 0915799239

Riblji meni: Srdele savor; Brodet od tune, grdobine, hobotnice i lignji; Sorbet od limuna; Malvazija Deklić 0.1 l

Mesni meni: Domaća juha od gljiva; Istarski fuži s pilećim žgvacetom – pileće meso sotirano s povrćem; Domaći čokoladni tart; Merlot Medea 0.1 l

  1. Restoran SANTA ROMA, J. Rakovca 42, t. 0911555000

Riblji meni: Hladni morski pijat (slani inćuni, salata od hobotnice, salata od morskih plodova); File brancina sa crnim rižotom; Domaći tiramisu; Čaša bijelog vina Malvazija Vivoda

Mesni meni: Pileća pašteta sa crnim tartufima; Svinjski kotlet na kremi od graška sa sortiranom mrkvom; Panna cotta sa šumskim voćem; Čaša crnog vina Merlot Vivoda

  1. Restoran LA PERLA, E. Bullessicha 2, t. 052 811801 ili 0989333511

Riblji meni: „Al Capone“ sipa, hobotnica, bob; „Billy Kid“ tuna steak nadjeven mladim kozjim sirom i koricama, krema od bundeve, aceto od limete, karamelizirane cherry rajčice; Aromatizirani kolač od kestena; Malvazija Vivoda 0.1 l

Mesni meni: „El capo“ toplo-hladni carpaccio (odležan biftek, masline, kapari, sir grana padano, domaći pesto od bosiljka), čips od batata; „Pablo Escobar“ top blade steak (juneći), demi-glace umak, domaći kroketi od krumpira i pancete; 70% tamne čokolade; Merlot Vivoda 0.1 l

Cijena: 120 kn / meni

Poželjna je rezervacija stola!

 

Pravila privatnosti © 2019. UO Rovinj