JAVNI POZIV ZA DODJELU JEDNOKRATNE FINANCIJSKE POMOĆI OBRTNICIMA U POTEŠKOĆAMA S PODRUČJA GRADA ROVINJA USLIJED EPIDEMIJE KORONA VIRUSA (COVID-19)

Objavljeno: 19. ožujka 2021. u kategoriji

Danas 19.03.2021. objavljen je Javni poziv za dodjelu jednokratne financijske pomoći obrtnicima u poteškoćama s područja grada Rovinja uslijed epidemije korona virusa (COVID-19)

Poziv je otvoren do iskorištenja sredstava koja su planirana po ovom pozivu, a najdulje do 29. ožujka 2021. godine, koji je i zadnji rok za podnošenje zahtjeva.

Sredstva iz ovog poziva dodjeljuju se u sklopu Fonda za pomoć obrtnicima uslijed epidemije korona virusa (COVID-19) za kojeg je Grad Rovinj-Rovigno u suradnji sa Udruženjem obrtnika Rovinj osigurao ukupan iznos od 100.000,00 kuna (50% svaki).

Cilj ovog poziva je pružiti pomoć obrtnicima koji posluju s poteškoćama ili nisu mogli poslovati uslijed epidemije korona virusa (COVID-19) i koji su registrirali pad primitaka od najmanje 40% u 2020. godini u odnosu na 2019. godinu., kako bi uspjeli održati poslovanje.

Pomoć obrtnicima se dodjeljuju za podmirene račune za režijske troškove i ostale fiksne troškove neophodni za redovno poslovanje, za prosinac 2020. te za siječanj i veljaču 2021.

Najviša financijska pomoć koju može ostvariti jedan obrtnik po ovom pozivu iznosi do 3.000,00 kn.

NAPOMENA: Obrt kojemu će biti isplaćena jednokratna financijska pomoć po ovom Javnom pozivu, neće imati pravo se javljati i dobiti financijsku pomoć u ostalim Javnim pozivima ove vrste, ukoliko isti budu objavljeni.

Link: https://www.rovinj-rovigno.hr/natjecaji/javni-poziv-za-dodjelu-jednokratne-financijske-pomoci-obrtnicima-u-poteskocama-s-podrucja-grada-rovinja-uslijed-epidemije-korona-virusa-covid-19-4/

 

Dokumenti:

 

 

Pravila privatnosti © 2019. UO Rovinj