Poziv za iskazivanje interesa za rad u kućicama za vrijeme trajanja Božićne čarolije

Objavljeno: 21. listopada 2019. u kategoriji

POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA RAD U KUĆICAMA ZA VRIJEME TRAJANJA BOŽIĆNE ČAROLIJE

Grad Rovinj-Rovigno zajedno sa partnerima među kojima je i Udruženje obrtnika Rovinj, organizator je nadolazeće manifestacije „BOŽIĆNA ČAROLIJA“.

Pozivamo sve  zainteresirane za iskazivanje interesa za rad u drvenim bijelim kućicama u centru Grada Rovinja-Rovigno, koji sa svojom ponudom proizvoda žele sudjelovati u manifestaciji tijekom prosinca/siječnja 2019./2020. u razdoblju od cca mjesec dana.

Sudionici u kućicama najvjerojatnije neće snositi kompletan trošak najma kućica, no kako smo još u fazi definiranja, o detaljnim informacijama bit ćete naknadno obaviješteni.

Zainteresirani obrtnici (ugostitelji, trgovci i sl.) mogu svoj interes iskazati prijavom putem emaila Udruženja na: uo.rovinj@hok.hr, do 31.10.2019., kontakt mob. 0992982956.   U prijavi treba navesti: ime i prezime obrtnika, naziv Obrta, djelatnost kojom se bavi te okvirno ponudu koju želi nuditi za vrijeme trajanja manifestacije.

Također postoji mogućnost direktnog iskazivanja interesa dolaskom na sjednicu Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika dana 23.10.2019. u 10,00 sati, u Udruženje obrtnika Rovinja, Andrea Amoroso 6, a koju će voditi predsjednik Ceha Stanislav Briškoski. Na sjednici će svaki zainteresirani obrtnik moći iznijeti svoje mišljenje, prijedlog i savjet koji ćemo rado saslušati i koji nam može pomoći u budućem planiranju.

Nakon iskazanog interesa za sudjelovanjem, svi prijavljeni biti će obaviješteni o daljnjem tijeku organizacijskog dijela manifestacije.

Organizatori zadržavaju pravo manjih izmjena tijekom realizacije.

 

 

 

Pravila privatnosti © 2019. UO Rovinj