Riblji meni: Feralov „Tarpaccio“ (carpaccio i tartar od svježe oborite ribe); Brancin „Bellevue“ (riba iz pećnice na Feralov način); Krafi „Feral“ (krafi, jesensko voće, krema od malvazije); Feralovi ravioli sa medom i orasima; 0,2 dl vino/ pivo/ sok i voda
Mesni meni: Srneća sprtica po Feralski (sprtica od palente sa srnećim šugom); Feralova ledvica u košuljici (punjeni svinjski filet u lisnatoj ovojnici); Domaća štrudla „Feral“ (dizano tijesto, sezonsko voće, prateće kremice); 0,2 dl vino/ pivo/ sok i voda
Riblji meni: morska rapsodija; brodeto sa hobotnicom gamberima; kolac tuti –fruti; bijelo vino 0,25 i voda
Mesni meni: jesenska mesna salata; lungic sa vrganjima u crnom vinu i palenta; kolac tuti-fruti; Crno vino 0,25 i voda
Riblji meni: Morski zavežljaji; Morski zavežljaj; Filet orade u umaku od bijelog vina; Kolač kuće; Časa vina (ili piva)
Mesni meni: Kroketi sa gorgonzolom; Stracetti od bifteka; Kolač kuće; Časa vina (ili piva)
Riblji meni: Aperitiv dobrodošlice; Bakalar; File Brancina u umaku sa istarskim tartufima, prilog slani krumpir; Palačinka (čokolada, Nutella, marmelada); Čaša vina 0,2 l i voda
Mesni meni: Aperitiv dobrodošlice; Ovčji sir sa istarskim tartufima; Pileći file u umaku sa istarskim tartufima, prilog slani krumpir; Palačinka (čokolada, Nutella, marmelada); Čaša vina 0,2 l i voda
Riblji meni: Srdele na savor; Tri vrste tagliatela (svježa domaća tjestenina s špinatom, kurkumom i crnilom sipe) s gamberima i lignjama; Kolač Mille feuille; Čaša bijelog vina
Mesni meni: Istarska maneštra; pileći žgvacet s domaćim tagliatelama s špinatom(ručno rađene); čokoladna torta rađena s tri vrste čokolade; Čaša crnog vina
Riblji meni: Carpaccio od lososa u umaku od hrena; Filet brancina sa pireom od blitve i krumpira; Panna cotta; Čaša bijelog vina Vivoda
Mesni meni: Miješani sir sa medom i orasima; Biftek u umaku od šampinjona i palentom; Palačinke; Čaša crnog vina Vivoda
Riblji meni: Srdele na savor; Buzara od škampi i školjki „Štorija“ sa palentom; Domaći kolač; čaša bijelog vina
Mesni meni: Istarska hladna plata (ombolo, pršut, panceta, kobasice); Punjena pureća prsa sa na žaru sa umakom tartufate i domaćim rezancima; Domaći kolač; Čaša crnog vina
Riblji meni: Bakalar na bijelo i slani inčuni; Riba al „Cartocio“; Palačinke; Čaša bijelog vina
Mesni meni: Sir sa tartufima; Domaći njoki sa tartufima; Palačinke; Čaša crnog vina
Riblji meni: Ragu od hobotnice sa crnim njokima; Medaljoni grdobine u umaku od škampi; Istarski kolač s mendulama i skutom; Čaša bijelog vina
Mesni meni: Žgvancet s domaćim fužima; Juneće obrazine; Istarski kolač s mendulama i skutom; Čaša crnog vina
Riblji meni: Dagnje na bijelo; Sardele na savor; Riblji ražnjić sa mediteranskim biljem,kuhanim krumpirom i sezonskim povrćem; Panacotta sa šumskim voćem; Čaša vina
Mesni meni: Juha od buće; Salata od rajčice i mozzarele; Gulaš na lovački sa domaćim njokima i crvenim kupusom; Zapečena karamelizirana jabuka sa sladoledom; Čaša vina
Riblji meni: Hladni morski pijat (slani inćuni, salata od hobotnice, riblja pašteta); Rolani filet brancina na pečenoj crnoj palenti sa kremom od crnog tartufa; Torta od suhe smokve; Čaša bijelog vina
Mesni meni: Pašteta od obrazine boškarina sa crnim tartufom; Juneći kotlet na kremi od graška sa sotiranom mrkvom; Cheesecake „Malvazija“; Čaša crnog vina