Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin (AZRRI), u suradnji s obrtničkom i gospodarskom komorom, turističkom zajednicom i Istarskom županijom, organizira JESENSKI CIKLUS EDUKACIJA ZA UGOSTITELJE u Edukacijsko gastronomskom centru Istre u Pazinu, s ciljem poboljšanja kapaciteta ljudskih potencijala ugostiteljsko – turističkog sektora.
Niže prikazane CIJENE RADIONICA su već subvencionirane tj. upola smanjene za obrtnike (ili njihovo osoblje), a Udruženje obrtnika Rovinj će svojim članovima podmiriti ostatak iznosa u cijelosti.
Prijave se zaprimaju sve do ispunjenja planirane kvote za jesenski ciklus radionica.
Radionicama može prisustvovati obrtnik ili njegovo osoblje tj. kuhar, pomoćni kuhar, konobar i sl.
Udruženje obrtnika Rovinj sufinancirati će do 2 RADIONICE po obrtu, odnosno 1 RADIONICU ukoliko traje 2 dana.
REZERVACIJA TERMINA vrše se prijavom na email: edukacije@azrri.hr ili na telefon 052/351 596 (obavezno na znanje: uo.rovinj@hok.hr, 099 2982956 Tea Gašpić), a za sve informacije vezane za radionice stoji Vam na raspolaganju Sara Josipović.
U email PRIJAVI, potrebno je navesti:
NAPOMENE ZA POLAZNIKE:
PROGRAM – JESENSKI CIKLUS RADIONICA 2019.
JESENSKI CIKLUS EDUKACIJSKO KUHARSKIH RADIONICA 2019. |
1.Visoka kuhinja – kuhati sezonski i kuhati lokalno Jeffrey Vela, MAISTRA, restoran CAP AURO
15. listopada 2019. CIJENA: 800,00 kn |
2. Istarska mozzarella u modernoj gastronomijiRobert Perić, executive chef Vila Letan, Maestro Choccolatier, profesor slastičarstva ŠTUT Pula
17. listopada 2019. CIJENA: 500,00 kn |
3. Jadranska riba u službi norveške kuhinje
Daniel Rosvold i Robert Elias Rydland, restoran „Gamle Raadhus“ (Oslo, Norveška) u partnerstvu s agencijom Charming Croatia 21. listopada 2019. CIJENA: 600,00 kn |
4. Meso boškarina na norveški način Daniel Rosvold i Robert Elias Rydland, restoran „Gamle Raadhus“ (Oslo, Norveška) u partnerstvu s agencijom Charming Croatia
22. listopada 2019. CIJENA: 600,00 kn |
5. Šest inovativnih deserata od istarske skuteRobert Perić, executive chef Vila Letan, Maestro Choccolatier, profesor slastičarstva ŠTUT Pula
24. listopada 2019. CIJENA: 500,00 kn |
6. Kreativna gastronomija najmlađeg Michelinovog chefa HrvatskeDeni Srdoč, restoran „Draga di Lovrana“ (Lovran)
29. listopada 2019. CIJENA: 600,00 kn |
7. Ribe plosnatice (švoje i švojati) na način Davida SkokaDavid Skoko, konoba „Batelina“ (Pula)
4. studeni 2019. CIJENA: 600,00 kn |
8. Urban fish food – novi trendovi u valorizaciji plave ribeDavid Skoko, konoba „Batelina“ (Pula)
5. studeni 2019. CIJENA: 600,00 kn |
9. Restorantski deserti na bazi lokalnih namirnicaPetra Jelenić, slastičarnica „Mak na konac“ (Zagreb), hotel Grand Park Rovinj
6. studeni 2019. CIJENA: 500,00 kn |
10. Kako sljubiti hranu i vinoFabrizio Vežnaver, restoran „Pergola“(Savudrija) i sommelier Filip Savić
11. studeni 2019. CIJENA: 600,00 kn |
11. Istarski crveni češnjak – novi gastronomski brandRobert Perić, executive chef Vila Letan, Maestro Choccolatier, profesor slastičarstva ŠTUT Pula
21. studeni 2019. CIJENA: 500,00 kn |