Popusti za obrtnike i članove HOK-e na CRODUX-ovim benzinskim servisima

Objavljeno: 7. kolovoza 2019. u kategoriji

Još veći popusti na gorivo u Croduxu za sve članove Hrvatske obrtničke komore

U sklopu HOK Zajedničke nabave s partnerom Croduxom dogovoren je novi, veći popust za sve članove HOK-a
CRODUX nastavlja uspješnu suradnju s Hrvatskom obrtničkom komorom u projektu HOK Zajednička nabava, koja omogućava svim obrtnicima povoljniju nabavu naftnih derivata te prirodnog i ukapljenog naftnog plina (UNP) sad s dodatno povećanim popustom.

Članovima HOK-a odobren je veći popust po svakoj litri kupljenog goriva na bilo kojem CRODUX benzinskom servisu u Republici Hrvatskoj.

Pogodnost:

  • popust po svakoj litri kupljenog goriva uz predočenje identifikacijske kartice;
  • popust se odobrava na sve vrste goriva uključujući i autoplin;
  • popust na plin u bocama na Crodux-ovim benzinskim servisima na kojima se obavlja prodaja plina u bocama za kućanstvo i viljuškare (propan-butan)
  • način plaćanja: Amex, Diners, Master, Maestro, Visa i gotovina

Iznos popusta koji se ostvaruje uz predočenje HOK – Crodux Loyalty kartice, na bilo kojem Crodux benzinskom servisu, iznosi :

  • 0,15 kn po litri goriva ( bilo koja vrsta goriva) 
  • 10,00 kn po za plinsku bocu za kućanstvo od 10 kg.

Ukoliko član nema HOK – Crodux Loyalty karticu, molimo Vas da na e-mail adresu : uo.rovinj@hok.hr  pošaljete podatke o obrtu ( naziv obrta/firme i vlasnika, adresa i OIB) kako bi se izradila kartica te članu bila dostavljena na željenu adresu ( kartica će stići na adresu kroz 15-20-ak dana od dana kada je ista zatražena). Molim da obratite pozornost ukoliko se željena dostavna adresa razlikuje od adrese obrta/tvrtke člana, obavezno dodatno napomenite dostavnu adresu.
Ukoliko član već ima HOK – Crodux Loyalty karticu koju je preuzeo u Udruženju (obrti otvoreni do 31.12.2016.), automatski će mu se na benzinskim postajama obračunavati novi popust.
Kartica je za sve članove HOK- a potpuno besplatna.
Kontakt: karticno.poslovanje@crodux-derivati.hr

Pravila privatnosti © 2019. UO Rovinj