Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin (AZRRI), u suradnji s obrtničkom i gospodarskom komorom, turističkom zajednicom i Istarskom županijom, organizira proljetni ciklus edukacija u Edukacijsko gastronomskom centru Istre u Pazinu, s ciljem poboljšanja kapaciteta ljudskih potencijala ugostiteljsko – turističkog sektora.
Niže je prikazan program sa cijenama radionica koje su već upola smanjene za obrtnike (ili njihovo osoblje), a Udruženje obrtnika Rovinj će sufinancirati ostatak iznosa u cijelosti. Dakle, za članove Udruženja biti će besplatne sve do ispunjenja planirane kvote za proljetni ciklus radionica.
Udruženje obrtnika Rovinj sufinancirati će do 2 RADIONICE po obrtu, odnosno 1 RADIONICU ukoliko traje 2 dana (vlasnik / kuhar / konobar…).
Rezervacije termina vrše se na email: edukacije@azrri.hr (na znanje: uo.rovinj@hok.hr) ili na telefon 052/351 596.
U emailu / prijavi, potrebno je navesti:
Napomene za polaznike:
PROGRAM – PROLJETNI CIKLUS RADIONICA 2019.
AZRRI – EDUKACIJSKI GASTRONOMSKI CENTAR ISTRE
28.02.2019. Deserti s lokalnim karakterom – Robert Perić
Cijena: 500,00 kn
04.03.2019. – Kako sljubiti hranu i vino – Fabrizio Vežnaver i Filip Savić
Cijena: 800,00 kn
05.03.2019. Kako zadovoljiti povjerenje gosta – lokalne namirnice u kuhinji Marine Gaši
Cijena: 600,00 kn
07.03.2019. – Istarski pršut kao namirnica u kreativnoj gastronomiji – Robert Perić
Cijena: 600,00 kn
11.03.2019. – Kako zadovoljiti povjerenje gosta – plavo je zdravo, jednostavna jela od plave ribe – David Skoko
Cijena: 600,00 kn
14.03.2019. Torte u restoraterstvu i hoteljerstvu Robert Perić
Cijena: 500,00 kn
Cijena: 900,00 kn
20.03.2019.- Kreativna jela s roštilja – Marijo Čepek
Cijena: 600,00 kn
Cijena: 1.000,00 kn
01.04.2019. – Oštrige i pedoći iz Limskog kanala – David Skoko
Cijena: 600,00 kn
02.04.2019. – Neka nova jela Hrvoja Zirojevića
Cijena: 700,00 kn