PRIJAVE za manifestaciju „PUTEVIMA ROVINJSKIH DELICIJA“

Objavljeno: 6. rujna 2018. u kategoriji

POZIV UGOSTITELJIMA
 
Ovim putem obavještavamo i pozivamo ugostitelje Grada Rovinja da sudjeluju u 14. ediciji  manifestacije „PUTEVIMA ROVINJSKIH DELICIJA“ koja će se održati u periodu od 06. do 13. listopada 2018. godine u organizaciji Udruženja obrtnika Rovinj i pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Rovinja.
Za sudjelovanje je potrebno formirati:
2 MENIJA – 1 riblji i 1 mesni – preporuča se korištenje namirnica tipičnih za naš kraj
Meniji moraju uključivati: predjelo, glavno jelo, desert i čašu vina (po mogućnosti rovinjska vina).
CIJENA –  svaki Meni po promotivnoj cijeni od 120,00 kuna po osobi
 
Ugostitelji su dužni pridržavati se dogovorenih Menija kao i dogovorene cijene; svaka dodatna usluga ukoliko se naplaćuje, mora biti predočena gostu.
 
Promotivni materijal, dakle LETKE i PLAKATE te MENIJE osigurava Udruženje obrtnika Rovinj, što znači da ugostitelji neće imati dodatnih troškova u tom smislu.
 
Uoči početka manifestacije održati će se PRESS KONFERENCIJA sa medijima (najvjerojatnije petak oko 11,00 h – bit ćete obaviješteni) u jednom od prijavljenih objekata, a ugostitelji su dužni na pressicu donijeti 1 -2 jela sa Menija gdje će ukratko  opisati jelo koje će nuditi za vrijeme trajanja manifestacije.
 
Molimo da sudjelovanje POTVRDITE čim prije na email: uo.rovinj@hok.hr ili telefonom na broj 099 2982956, a MENIJE dostavite do 14.09.2018. također emailom ili osobno u Udruženje obrtnika Rovinj, Andrea Amoroso 6, kako bismo na vrijeme promotivni materijal dali na prijevod i u tisak.
 
 
 

Pravila privatnosti © 2019. UO Rovinj