Poziv LAGUR-a „Istarska batana“ na besplatnu radionicu pisanja, prijave i provedbe projekata

Objavljeno: 12. ožujka 2018. u kategoriji

Lokalna akcijska grupa u ribarstvu (LAGUR) „Istarska batana“, poziva zainteresirane buduće prijavitelje na besplatnu dvodnevnu Radionicu pisanja, prijave i provedbe projekata koju LAGUR u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva Istarske županije organizira u prostoru Multimedijalnog centra 3MC na adresi Centar 58 u Medulinu, u četvrtak 22.3.2018. i petak 23.3.2018.
Radionica je namijenjena budućim prijaviteljima na natječaje LAGUR-a s naglaskom na ribare, odgojno obrazovne ustanove, organizacije civilnog društva, gospodarski sektor ribarstva, turizma i ugostiteljstva te javni sektor, a koji imaju sjedište i djeluju na području djelovanja LAGUR-a: gradovi Rovinj-Rovigno i Vodnjan-Dignano te općine Medulin, Ližnjan, Fažana, Bale-Valle, Svetvinčenat, Barban, Kanfanar i Marčana.
Radi ograničenog broja polaznika, molimo da svoje sudjelovanje potvrdite prijavom putem linka https://goo.gl/forms/V5A8LBjeEyRAdhSb2 najkasnije do 16.3.2018.
Dozvoljena je prijava jednog po predstavniku organizacije, dok će u slučaju eventualnih slobodnih mjesta obavijest biti objavljena 19.3.2018.g. na  web stranici LAGUR-a www.lagur-istarska-batana.hr.
Svim će prijavljenima biti poslana potvrda o sudjelovanju na radionici.

Pravila privatnosti © 2019. UO Rovinj