3. KUPONIJADA GLAS ISTRE – prijave do 16.10.2017.

Objavljeno: 13. listopada 2017. u kategoriji

 
Poštovani,
Pozivamo Vas da se uključite u 3. KUPONIJADU GLASA ISTRE, prodajnu akciju koju organiziraju istarska udruženja obrtnika i HGK – Županijska komora Pula.
Akcija namijenjena malim specijaliziranim prodavaonicama, neovisno o asortimanu i lokaciji, kako bi podsjetili kupce da u njima pri kupnji mogu razgovarati s prodavačem koji ih savjetuje, daje stručno mišljenje, nudi bolja rješenja te da tako ostvaruju najbolju kupovinu. A uz kupon iz Glasa Istre – ostvaruju i popust! Kuponijadi se mogu priključiti i male uslužne djelatnosti građanima (serviseri, frizeri, kozmetičari, postolari, fotografi, krojači…).
Akcija će se provoditi na području cijele Istre u prijavljenim trgovinama i uslužnim objektima, uključeni su i obrtnici i trgovačka društava, a Glas Istre će u svom listu izvršiti najavu i promociju te za svakog prijavljenog trgovca otisnuti kupon s naznakom visine popusta kojeg kupac ostvaruje u periodu trajanja akcije.
Što je širi asortiman robe ili usluga i veći popusti – akcija će biti uspješnija!
Iako je, po mišljenju i emocijama kupaca, poželjno da se popust daje na cjelokupni asortiman prodavaonice, zbog određenih specifičnosti moguće je da trgovac odredi i dio asortimana na koji daje popust, u kojem slučaju mora već na kuponu pisati koji je to dio asortimana, a taj dio mora obuhvaćati najmanje 50% robe u prodavaonici. Najniži popust je 10%.
Pozivamo sve trgovce zainteresirane za sudjelovanje u ovoj trgovačkoj manifestaciji da se prijave na obrascu u nastavku. Rok za prijavu je do srijede, 16.10.2017.g. Prijave pošaljite na mail: uo.rovinj@hok.hr ili fax 052/ 813-351. Kuponi će biti objavljeni u Glasu Istre dana 23.10.2017.
Period korištenja kupona za ostvarivanje popusta je od 23.10. do 30.10.2017.
PRIJAVNICA – 3. KUPONIJADA
 
 

Pravila privatnosti © 2019. UO Rovinj