Poziv na besplatnu radionicu – „Bespovratne potpore i EU fondovi“ 29.09.2017. u 10,00 h u UO Rovinj

Objavljeno: 19. rujna 2017. u kategoriji


„MIPES Consulting“ kao službeni zastupnici obrtnika na temelju sporazuma sa HOK-om a u suradnji sa Udruženjem obrtnika Rovinj, poziva Vas na besplatnu radionicu o EU fondovima koje će se održati u petak, 29. rujna 2017. od 10.00 sati u Udruženju obrtnika Rovinj, Andrea Amoroso 6.
Predavanje će održati, dr.sc. Mirko Pešić, specijalist za izradu i provedbu EU projekata, sa iskustvom do sada odrađenih preko 100 projekata, uz power point prezentaciju.
Predavanje će se održati na teme:

  1. Natječaji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta za mikro, mala i srednja poduzeća za turizam, ugostiteljstvo i iznajmljivače;
  2. EU fondovi i mogućnosti povlačenja sredstava za obrt, d.o.o. i OPG kroz programe ruralnog razvoja RH, za razdoblje 2014. do 2020.

Predavanje je namijenjeno svim obrtnicima bez obzira na trenutne natječaje jer u ovom trenutku nisu raspisani natječaji za sve djelatnosti.
Sukladno tomu obrtnici koji budu prisustvovali mogu se konzultirati direktno sa predavačem te postavljati pitanja, a tijekom godine 2017. biti će besplatno obavještavani o svim otvorenim natječajima i natječajima u najavi.
POGODNOST ZA OBRTNIKE NA TEMELJU SPORAZUMA HOK-ZNA
http://www.hok.hr/press/objave_za_medije/novi_projekt_hrvatske_obrtnicke_komore_zajednicka_nabava_hok_zna/potpisan_sporaum_o_medusobnim_odnosima_s_obtom_za_usluge_mipes_iz_cepina
Predavanje je besplatno za sve sudionike, te bi bilo poželjno da svoj dolazak  potvrdite na e-mail: uo.rovinj@hok.hr ili na telefon 052/813-351, 099/2982956, Udruženje obrtnika Rovinj, radi osiguranja mjesta.

Pravila privatnosti © 2019. UO Rovinj