Edukacijska radionica na temu gastro i eno turističkog proizvoda, 14.06.2017., Opatija

Objavljeno: 12. lipnja 2017. u kategoriji

 
Druga u nizu edukacijska radionicu na temu gastro i eno turističkog proizvoda koja  biti će održana u Hotelu Ambasador u Opatiji, 14.06.2017. Radionica je organizirana u suradnji Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske obrtničke komore.
Radionica će pružiti vrhunski edukativni sadržaj i informacije o svjetskim trendovima u segmentu gastronomije i enologije, uključujući marketing, a namijenjena je prvenstveno chefovima u restoranima, voditeljima ugostiteljskih objekata i sl.
Predavači su chefovi okrunjeni Michelinovim zvjezdicama i vrhunski sommelieri.
Broj mjesta je ograničen, odnosno možemo primiti najviše 100 sudionika.
Prijave ćemo zaprimati najkasnije do ponedjeljka 12. lipnja do 16.00 sati.
Ove jeseni planiramo održati još 2 radionice za kontinentalni dio Hrvatske koje će se održati u Zagrebu i Osijeku.
Program radionice:
Opatija 14.06.2017, Hotel Ambasador 
 09:00- 9:30         Registracija uzvanika

09:40-10:15 „Tradicionalno i moderno u gastronomiji“ Chef Filippo Saporito, 1 Michelin*, član JRE, restoran La leggenda dei frati, Firenze, Italija
10:15-11:00 „Slatki dašak za lijepo sjećanje“, Chef slastičar Ombrett Giovannini, restoran La leggenda dei frati, Firenze, Italija
11:00-11:30 Brendiranje putem društvenih mreža“, Elena Schipani, Manager za marketing u prehrambenom sektoru, Treviso, Italija
11:30-12:00 Pauza za kavu
12:00-12:35 „Glava u zvjezdicama“, Chef Lionel Levy, 1 Michelin * InterContinental – Hotel Dieu, Marseille, Francuska
12:40-13:30 Sljubljivanje hrane i vina/najpoznatije svjetske sorte“, Mira Šemić, WSET sommelier, Ljubljana, Slovenija
13:30 –14:20
14:30
    
„Sljubljivanje hrane i vina / hrvatske autohtone sorte“, Klaudio Jurčić, sommelier, Opatija, Hrvatska
Tasting s potpisom Michelinovih chefova
 

 
Način prijave:
Budući da je ograničen broj mjesta, način prijave biti će po principu što ranije prijave, odnosno do popunjavanja mjesta.
Prijavu je potrebno poslati na e-mail cehovi@hok.hr s Vašim imenom i prezimenom, radnim mjestom/funkcijom, nazivom ugostiteljskog objekta, e-mail adresom te web stranicom.
U slučaju dodatnih pitanja molimo kontaktirati Krešimir Tomić, tel 01/4806 631, cehovi@hok.hr , kresimir.tomic@hok.hr

Pravila privatnosti © 2019. UO Rovinj