Poziv na besplatnu radionicu na temu „Bespovratne potpore u RH i EU fondovi“

Objavljeno: 13. travnja 2017. u kategoriji

RADIONICA ODGOĐENA ZA DAN 11.05.2017. U 19,30.
„MIPES Consulting“ kao službeni zastupnici obrtnika na temelju sporazuma sa HOK-om a u suradnji sa Udruženjem obrtnika Rovinj, poziva Vas na predavanje o EU fondovima koje će se održati u srijedu, 26. travnja 2017. od 19.30 sati u prostorima Udruženja obrtnika Rovinj, Andrea Amoroso 6.
Sporazumom su članovima HOK-a kao i svim djelatnicima i pravnim osobama unutar komorskog sustava HOK-a, osigurane sljedeće pogodnosti:
-najpovoljniji uvjeti na tržištu za izradu projekata i elaborata za apliciranje na bespovratne potpore u Republici Hrvatskoj i fondove Europske Unije
– članovi HOK-a plaćaju samo prvu prijavu i izradu elaborata i apliciranja na bespovratne potpore, a svaku drugu prijavu, ulaganje  i apliciranje ne plaćaju Davatelju usluge, što znači da samo članovi komorskog sustava nakon prve prijave imaju konstantno apliciranje na bespovratne potpore i fondove EU
– nakon izrade prvog elaborata i prvog apliciranja na bespovratne potpore i fondove EU članovi imaju besplatne sljedeće prijave na bespovratne potpore i fondove EU
– najniža cijena na tržištu za zapošljavanja djelatnika putem Davatelja usluga, kao agencije za zapošljavanje
– najniža cijena svog ostalog poslovnog savjetovanja na tržištu
 
Predavanje je namijenjeno svim obrtnicima na širem području jer u ovom trenutku nisu raspisani natječaji za sve obrtnike i sve djelatnosti, iz razloga što se natječaji objavljuju na mjesečnoj razini za sva područja.
Sukladno tomu obrtnici koji budu prisustvovali biti će tijekom godine 2017. besplatno obavještavani o svim otvorenim natječajima i natječajima u najavi.
Na predavanju će im se objasniti i upoznati ih koju dokumentaciju moraju imati pripremljenu da bi mogli sudjelovati na natječajima i ostvariti sredstva.
Natječaj koji je u tijeku odnosi se na mogućnost povlačenja sredstava iz EU fondova za obrtnike i OPG kroz Programe ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., namijenjeno svim zainteresiranim članovima, u prvom redu obrtnicima i OPG-ovima.
Predavanje će se održati uz power point prezentaciju a gost predavač je dr. sc. Mirko Pešić, specijalist za izradu i provedbu EU projekata.
Predavanje je besplatno za sve sudionike, te bi bilo poželjno da svoj dolazak  potvrdite na e-mail: uo.rovinj@hok.hr ili na telefon 052/813-351, 099/2982956, Udruženje obrtnika Rovinj, radi osiguranja mjesta, najkasnije do srijede 25. travnja 2017.
 
 
 

Pravila privatnosti © 2019. UO Rovinj