Obrt „BURIĆ“ iz Žminja nastupio na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Minhenu

Objavljeno: 14. ožujka 2018. u kategoriji


U srijedu 7. ožujka svečano je otvoren Međunarodni obrtnički sajam u Münchenu (IHM 2018.). Hrvatska obrtnička komora već 25. put sudjeluje na najvećem obrtničkom sajmu u Europi, koji se održava od 7.ožujka do 13. ožujka.
Među ovogodišnjim sudionicima i izlagačima na sajmu je izlagao i  član Udruženja obrtnika Rovinj, obrt  “BURIĆ” iz Žminja, Cere 9, vlasnice Vesne Burić. Obitelj  Burić obrtnici su od 2006. godine i prvi put izlažu na sajmu u Munchenu. Na sajmu su predstavili raznovrsnu ponudu plinskih roštilja za kamping koje obrt proizvodi sa ciljem promocije hrvatskog proizvoda izvan granica Hrvatske te uspostave buduće suradnje i izvoza kao jednog od ključnih faktora jačanja gospodarstva.
Izlaganje svojih članova, obrtnika, HOK je sufinancirala sa 50 % troškova standardno uređenog izložbenog prostora.
Obrtnicima koji su sudjelovali na sajmu osigurana je kompletna organizacija po sistemu «ključ u ruke», tj. svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobio je i dva natpisa na štandu, reprezentaciju i domaćicu na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-München-Zagreb i postavu na štandu. Svima je osigurana i najava nastupa prema službama sajma München, a dobili su i sve potrebne informacije, tehničke podatke i sve upute. Ukratko, kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.
Međunarodni obrtnički sajam u Münchenu (IHM) jedan je od najvećih takve vrste u Europi s višegodišnjom tradicijom.

Pravila privatnosti © 2019. UO Rovinj