U TIJEKU SU PRIJAVE ZA KUHARSKE RADIONICE – AZRRI

Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin (AZRRI), u suradnji s obrtničkom i gospodarskom komorom, turističkom zajednicom i Istarskom županijom, organizira proljetni ciklus edukacija u Edukacijsko gastronomskom centru Istre u Pazinu, s ciljem poboljšanja kapaciteta ljudskih potencijala ugostiteljsko – turističkog sektora.

Niže je prikazan program sa cijenama radionica koje su već upola smanjene za obrtnike (ili njihovo osoblje), a Udruženje obrtnika Rovinj će sufinancirati ostatak iznosa u cijelosti. Dakle, za članove Udruženja biti će  besplatne sve do ispunjenja planirane kvote za proljetni ciklus radionica.

Udruženje obrtnika Rovinj sufinancirati će do 2 RADIONICE po obrtu, odnosno 1 RADIONICU ukoliko traje 2 dana (vlasnik / kuhar / konobar…).

Rezervacije termina vrše se na email: edukacije@azrri.hr (na znanje: uo.rovinj@hok.hr) ili na telefon 052/351 596.

U emailu / prijavi, potrebno je navesti:

  • Udruženje obrtnika Rovinj
  • naziv OBRTA, adresu, ime i prezime vlasnika obrta, broj mobitela, email
  • naziv radionice i datum održavanja;
  • ime i prezime osobe koja će sudjelovati na radionici (vlasnik/kuhar/konobar…) – br. mobitela

Napomene za polaznike:

  • kuharske radionice se odvijaju u “Edukacijskom gastronomskom centru Istre” na Gortanovom brijegu u Pazinu (na kružnom toku ispred Plodina u Pazinu nalazi se oznaka za Edukacijski centar),
  • minimalan broj kuhara po radionici je 8 a maksimalan 12,
  • ukoliko se radionica ne popuni dovoljnim brojem polaznika AZRRI će u dogovoru s ugostiteljima i kuharima promijeniti datum radionice do popunjavanja,
  • kuhar polaznik dužan je na radionicu ponijeti primjerenu kuharsku opremu,
  • početak radionica je u 9,00 h.

 

PROGRAM – PROLJETNI CIKLUS RADIONICA 2019. 

 AZRRI – EDUKACIJSKI GASTRONOMSKI CENTAR ISTRE

 

28.02.2019. Deserti s lokalnim karakterom – Robert Perić

Cijena: 500,00 kn

04.03.2019. – Kako sljubiti hranu i vino – Fabrizio Vežnaver i Filip Savić

Cijena: 800,00 kn

05.03.2019. Kako zadovoljiti povjerenje gosta – lokalne namirnice u kuhinji Marine Gaši

Cijena: 600,00 kn

07.03.2019. – Istarski pršut kao namirnica u kreativnoj gastronomiji – Robert Perić

Cijena: 600,00 kn

11.03.2019. – Kako zadovoljiti povjerenje gosta – plavo je zdravo, jednostavna jela od plave ribe – David Skoko

Cijena: 600,00 kn

14.03.2019. Torte u restoraterstvu i hoteljerstvu Robert Perić

Cijena: 500,00 kn

  1. – 19.03.2019. – Kako pripremiti namirnice za sezonu – Marijo Čepek

Cijena: 900,00 kn

20.03.2019.- Kreativna jela s roštilja – Marijo Čepek

Cijena: 600,00 kn

  1. i 26.03.2019. – Ekološki proizvodi Istre u “Michelinovoj” kuhinji – Emanuelle Scarello

Cijena: 1.000,00 kn

01.04.2019. – Oštrige i pedoći iz Limskog kanala – David Skoko

Cijena: 600,00 kn

02.04.2019. – Neka nova jela Hrvoja Zirojevića

Cijena: 700,00 kn