AZRRI – JESENSKI CIKLUS (SUFINANCIRANIH) RADIONICA ZA UGOSTITELJE, PRIJAVE U TIJEKU!

 

Slikovni rezultat za KUHARSKE RADIONICE AZRRI 2019

Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin (AZRRI), u suradnji s obrtničkom i gospodarskom komorom, turističkom zajednicom i Istarskom županijom, organizira JESENSKI CIKLUS EDUKACIJA ZA UGOSTITELJE  u Edukacijsko gastronomskom centru Istre u Pazinu, s ciljem poboljšanja kapaciteta ljudskih potencijala ugostiteljsko – turističkog sektora.

Niže prikazane CIJENE RADIONICA su već subvencionirane tj. upola smanjene za obrtnike (ili njihovo osoblje), a Udruženje obrtnika Rovinj će svojim članovima podmiriti ostatak iznosa u cijelosti.

Prijave se zaprimaju sve do ispunjenja planirane kvote za jesenski ciklus radionica.

Radionicama može prisustvovati obrtnik ili njegovo osoblje tj. kuhar, pomoćni kuhar, konobar i sl.

Udruženje obrtnika Rovinj sufinancirati će do 2 RADIONICE po obrtu, odnosno 1 RADIONICU ukoliko traje 2 dana.

 

REZERVACIJA TERMINA vrše se prijavom na email: edukacije@azrri.hr ili na telefon 052/351 596 (obavezno na znanje: uo.rovinj@hok.hr, 099 2982956 Tea Gašpić), a za sve  informacije vezane za radionice stoji Vam na raspolaganju Sara Josipović.

U email PRIJAVI, potrebno je navesti:

  • Udruženje obrtnika Rovinj
  • naziv OBRTA, adresu, ime i prezime vlasnika obrta, broj mobitela, email
  • naziv radionice i datum održavanja radionice;
  • ime i prezime osobe koja će sudjelovati na radionici (vlasnik/kuhar/konoba…) i br. mobitela za kontakt

 

NAPOMENE ZA POLAZNIKE:

  • kuharske radionice se odvijaju u “Edukacijskom gastronomskom centru Istre” na Gortanovom brijegu u Pazinu (na kružnom toku ispred Plodina u Pazinu nalazi se oznaka za Edukacijski centar),
  • minimalan broj kuhara po radionici je 8 a maksimalan 12,
  • ukoliko se radionica ne popuni dovoljnim brojem polaznika AZRRI će u dogovoru s ugostiteljima i kuharima promijeniti datum radionice do popunjavanja,
  • kuhar polaznik dužan je na radionicu ponijeti primjerenu kuharsku opremu,
  • početak radionica je u 9,00 h.

 

PROGRAM – JESENSKI CIKLUS RADIONICA 2019.

 

JESENSKI CIKLUS EDUKACIJSKO KUHARSKIH RADIONICA 2019.
1.Visoka kuhinja  – kuhati sezonski i kuhati lokalno

 Jeffrey Vela, MAISTRA, restoran CAP AURO

15. listopada 2019.

CIJENA: 800,00 kn

 2. Istarska mozzarella u modernoj gastronomiji

Robert Perić, executive chef Vila Letan, Maestro Choccolatier, profesor slastičarstva ŠTUT Pula

17. listopada 2019.

CIJENA: 500,00 kn

 

3. Jadranska riba u službi norveške kuhinje

Daniel Rosvold i Robert Elias Rydland, restoran „Gamle Raadhus“ (Oslo, Norveška) u partnerstvu s agencijom Charming Croatia

21. listopada 2019.

CIJENA: 600,00 kn

4. Meso boškarina na norveški način

 Daniel Rosvold i Robert Elias Rydland, restoran „Gamle Raadhus“ (Oslo, Norveška) u partnerstvu s agencijom Charming Croatia

22. listopada 2019.

CIJENA: 600,00 kn

5. Šest inovativnih deserata od istarske skute

Robert Perić, executive chef Vila Letan, Maestro Choccolatier, profesor slastičarstva ŠTUT Pula

24. listopada 2019.

CIJENA: 500,00 kn

6. Kreativna gastronomija najmlađeg Michelinovog chefa Hrvatske

Deni Srdoč, restoran „Draga di Lovrana“ (Lovran)

29. listopada 2019.

CIJENA: 600,00 kn

7. Ribe plosnatice (švoje i švojati) na način Davida Skoka

David Skoko, konoba „Batelina“ (Pula)

4. studeni 2019.

CIJENA: 600,00 kn 

8. Urban fish food – novi trendovi u valorizaciji plave ribe

David Skoko, konoba „Batelina“ (Pula)

5. studeni 2019.

CIJENA: 600,00 kn 

9. Restorantski deserti na bazi lokalnih namirnica

Petra Jelenić, slastičarnica „Mak na konac“ (Zagreb), hotel Grand Park Rovinj

6. studeni 2019.

CIJENA: 500,00 kn 

10. Kako sljubiti hranu i vino

Fabrizio Vežnaver, restoran „Pergola“(Savudrija) i sommelier Filip Savić

11. studeni 2019.

CIJENA: 600,00 kn 

11. Istarski crveni češnjak – novi gastronomski brand

Robert Perić, executive chef Vila Letan, Maestro Choccolatier, profesor slastičarstva ŠTUT Pula

21. studeni 2019.

CIJENA: 500,00 kn