Ne propustite jedinstvenu priliku da u periodu od 5. – 12.10.2019. krenete na 16. ediciju već tradicionalne manifestacije Putevima rovinjskih delicija te okusite vrhunske specijalitete po promotivnoj cijeni od 120,00 KN (oko 16,00 EUR). Odaberite riblji ili mesni meni po svome ukusu i rezervirajte svoje mjesto u nekom od sljedećih restorana.
- Restoran „FERAL“, VL. MARINO DEKOVIĆ, Cocaletto 27, 052/829-070, 098/1960759; radno vrijeme 18,00-23,00
Riblji meni: Feralov „Tarpaccio“ (carpaccio i tartar od svježe oborite ribe); Brancin „Bellevue“ (riba iz pećnice na Feralov način); Krafi „Feral“ (krafi, jesensko voće, krema od malvazije); Feralovi ravioli sa medom i orasima; 0,2 dl vino/ pivo/ sok i voda
Mesni meni: Srneća sprtica po Feralski (sprtica od palente sa srnećim šugom); Feralova ledvica u košuljici (punjeni svinjski filet u lisnatoj ovojnici); Domaća štrudla „Feral“ (dizano tijesto, sezonsko voće, prateće kremice); 0,2 dl vino/ pivo/ sok i voda
- Restoran „BRANCIN DA NINO“, Trg G. Pignatona 8, tel. 052 811530 ili 091 2811530
Riblji meni: morska rapsodija; brodeto sa hobotnicom gamberima; kolac tuti –fruti; bijelo vino 0,25 i voda
Mesni meni: jesenska mesna salata; lungic sa vrganjima u crnom vinu i palenta; kolac tuti-fruti; Crno vino 0,25 i voda
- Restoran „SIDRO“, Obala A. Rismonda 14, tel. 052 813471 ili 091 5593267
Riblji meni: Morski zavežljaji; Morski zavežljaj; Filet orade u umaku od bijelog vina; Kolač kuće; Časa vina (ili piva)
Mesni meni: Kroketi sa gorgonzolom; Stracetti od bifteka; Kolač kuće; Časa vina (ili piva)
- Restoran „FORTUNA“, Obala A. Rismonda 3, tel. 052 813450 ili 097 7008008
Riblji meni: Aperitiv dobrodošlice; Bakalar; File Brancina u umaku sa istarskim tartufima, prilog slani krumpir; Palačinka (čokolada, Nutella, marmelada); Čaša vina 0,2 l i voda
Mesni meni: Aperitiv dobrodošlice; Ovčji sir sa istarskim tartufima; Pileći file u umaku sa istarskim tartufima, prilog slani krumpir; Palačinka (čokolada, Nutella, marmelada); Čaša vina 0,2 l i voda
- Restoran „DREAM“, J. Rakovca 18, tel. 052 830613 ili 091 5799239
Riblji meni: Srdele na savor; Tri vrste tagliatela (svježa domaća tjestenina s špinatom, kurkumom i crnilom sipe) s gamberima i lignjama; Kolač Mille feuille; Čaša bijelog vina
Mesni meni: Istarska maneštra; pileći žgvacet s domaćim tagliatelama s špinatom(ručno rađene); čokoladna torta rađena s tri vrste čokolade; Čaša crnog vina
- Zalogajnica „VOLLEY FERATA“, Kolodvorsko šetalište 3, tel. 098 1806238
Riblji meni: Carpaccio od lososa u umaku od hrena; Filet brancina sa pireom od blitve i krumpira; Panna cotta; Čaša bijelog vina Vivoda
Mesni meni: Miješani sir sa medom i orasima; Biftek u umaku od šampinjona i palentom; Palačinke; Čaša crnog vina Vivoda
- Restoran „LOVOR“, Obala V. Nazora 20, tel. 052 815964 ili 091 2050064
Riblji meni: Srdele na savor; Buzara od škampi i školjki „Štorija“ sa palentom; Domaći kolač; čaša bijelog vina
Mesni meni: Istarska hladna plata (ombolo, pršut, panceta, kobasice); Punjena pureća prsa sa na žaru sa umakom tartufate i domaćim rezancima; Domaći kolač; Čaša crnog vina
- Konoba „VELI JOŽE“, Sv. Križa 1, tel. 052 816337 ili 098 366785
Riblji meni: Bakalar na bijelo i slani inčuni; Riba al „Cartocio“; Palačinke; Čaša bijelog vina
Mesni meni: Sir sa tartufima; Domaći njoki sa tartufima; Palačinke; Čaša crnog vina
- Restoran „LA PERLA“, E. Bullessicha 2, tel. 052 811801 ili 098 9333511
Riblji meni: Ragu od hobotnice sa crnim njokima; Medaljoni grdobine u umaku od škampi; Istarski kolač s mendulama i skutom; Čaša bijelog vina
Mesni meni: Žgvancet s domaćim fužima; Juneće obrazine; Istarski kolač s mendulama i skutom; Čaša crnog vina
- Steak house & pub „ISTRIANO“, S. Radića 2, tel. 052 524713 ili 091 1850560
Riblji meni: Dagnje na bijelo; Sardele na savor; Riblji ražnjić sa mediteranskim biljem,kuhanim krumpirom i sezonskim povrćem; Panacotta sa šumskim voćem; Čaša vina
Mesni meni: Juha od buće; Salata od rajčice i mozzarele; Gulaš na lovački sa domaćim njokima i crvenim kupusom; Zapečena karamelizirana jabuka sa sladoledom; Čaša vina
- RESTORAN „SANTA ROMA“, J. Rakovca 42, tel. 091 1555000
Riblji meni: Hladni morski pijat (slani inćuni, salata od hobotnice, riblja pašteta); Rolani filet brancina na pečenoj crnoj palenti sa kremom od crnog tartufa; Torta od suhe smokve; Čaša bijelog vina
Mesni meni: Pašteta od obrazine boškarina sa crnim tartufom; Juneći kotlet na kremi od graška sa sotiranom mrkvom; Cheesecake „Malvazija“; Čaša crnog vina